V.l.n.r: Henk van de Vegt (Reudink), Lienke en Roy Colstee (De Oever). Foto: Margreeth Maarsingh

V.l.n.r: Henk van de Vegt (Reudink), Lienke en Roy Colstee (De Oever). Foto: Margreeth Maarsingh

Jubileum Reudink zorgt voor opdracht voor Dagcentrum De Oever

Zorg

LOCHEM - ‘Hoe kunnen we er met lokale bedrijven voor zorgen dat onze cliënten dagelijks iets doen wat zin geeft?’ Vanuit deze gedachte kwamen Dagcentrum De Oever en Reudink (een bedrijf dat biologisch veevoer produceert en verkoopt), beide gesitueerd in Lochem, met elkaar in contact. En dat resulteerde in een win-winsituatie.

De praktische hulpvraag om bierpakketten te verpakken voor het 10-jarig bedrijfsjubileum van Reudink paste goed bij de cliënten.

Roy Colstee, ondersteuner op Dagcentrum De Oever licht toe: “We vinden het mooi om samen te werken met bedrijven direct in onze omgeving, dat voelt ‘dichtbij’ en spreekt de medewerkers en cliënten en hun familie aan. Zo dragen ze op hún manier bij aan de samenleving en dat willen we graag laten zien. En de cliënten ervaren extra werk- en leefgeluk. We zouden het heel mooi vinden als we meer van dit soort opdrachten krijgen. Het gaat dan om eenvoudige werkzaamheden die makkelijk te doen zijn voor onze cliënten en waar een herhaling zit.”

Hulpvragen of verzoeken kunnen worden ingediend bij Roy Colstee door een mail te sturen naar Oever@zozijn.nl of te bellen naar 088-5754130. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant